شنوایی سنجی در منزل

برای برخی بیماران به دلیل کهولت سن و مشکلات تحرکی و ارتوپدی امکان مراجعه به مراکز درمانی نیست و ممکن است خود پزشک به ماندن در منزل توصیه کرده باشد. با هوم ویزیت میتوانید خدمات شنوایی سنجی در منزل را بدون محدودیت در تجهیزات، در منزل خود داشته باشید. بعد از ثبت سفارشی تلفنی و یا آنلاین همکاران پشتیبانی هوم ویزیت برای هماهنگی اعزام کارشناس شنوایی سنجی به منزل شما تماس خواهند گرفت.

02147629600 سفارش آنلاین
شنوایی سنجی در منزل

لیست کارشناسان شنوایی سنجی در منزل

ادیولوژیست صالح موسی پور
ادیولوژیست اکبر عزیزپور

هوم ویزیت شنوایی چگونه کار میکند؟

دریافت خدمات شنوایی سنجی در منزل با تماس تلفنی با کارشناسان و یا سفارش آنلاین در وب اپلیکیشن هوم ویزیت

تماس یا رزرو آنلاین یا در اپلیکیشن
1.تماس یا رزرو آنلاین یا در اپلیکیشن
اعزام متخصص به منزل شما
2. اعزام متخصص به منزل شما
شروع تست شنوایی در منزل شما
3. شروع تست شنوایی در منزل شما
تحویل نتیجه تست و مشاوره خرید سمعک در منزل شما
5. تحویل نتیجه تست و مشاوره خرید سمعک در منزل شما

شنوایی سنجی چیست؟

شنوایی سنجی با تعریف ساده به معنی انجام آزمایش برای مشخص شدن میزان شنوایی شما است.تست های شنوایی کاملا غیرتهاجمی است. با نتیجه تست پزشک متخصص گوش، حلق و بینی و یا کارشناس شنوایی سنجی میتواند نیاز به استفاده از سمعک را به شما بگوید.

دلایل کاهش شنوایی چیست ؟!

مشکل شنوایی در سالمندان بسیار رایج است و یکی از بیشترین شکایات و ناراحتی های بیماران سالمند می باشد. بیش از نیمی از افراد بالای 65 سال به نوعی مشکل شنوایی دارند. به جز سن، بیماری ها یا آسیب هایی هم باعث ایجاد کم شنوایی می شود.

  • پارگی پرده گوش
  • تومورهای سرطانی
  • کار کردن در معرض صداهای بلند
  • مصرف داروهایی مانند شیمی درمانی، ویاگرا و ...
  • عفونت و یا تجمع زیاد جرم گوش
  • بیماری های یا اختلالات ارثی

شنوایی سنجی چگونه انجام می شود؟

شنوایی سنجی

برای انجام آزمایش شنوایی سنجی از دستگاه مخصوصی به نام audiometer یا اندازه گیر صوتی استفاده می شود. این دستگاه شامل یک هدفون و یک دستگاه تولید کننده فرکانس های صوتی است. متخصص شنوایی سنجی یا ادیولوژیست در زمان تست شنوایی با ایجاد فرکانس های صوتی مشخص، شنوایی فرد را اندازه گیری می نماید و نتیجه را به صورت نموداری به نام audiogram ارائه می دهد .

شنوایی سنجی در منزل

مراجعه بسیاری از افراد به مراکز شنوایی سنجی، به دلایل متفاوتی مانند بیماری، دوری راه، کهنسالی و یا ترافیک، بسیار پر زحمت و دشوار است. اما خبر خوش این است که انجام تست شنوایی سنجی در منزل و توسط متخصص شنوایی سنجی امری امکان پذیر است. انجام این آزمایش در منزل به کمک دستگاه های تخصصی انجام می شود و از نظر صحت پزشکی هیچ تفاوتی با تست انجام شده در مراکز شنوایی سنجی ندارد.

مراحل انجام تست شنوایی در منزل

1- یکی از متخصصین شنوایی سنجی هوم ویزیت که عضو سازمان نظام پزشکی هم می باشد با معرفی خود و نشان دادن کارت شناسایی پزشکی خود به منزل شما مراجعه می کند.

2-زمان حضور کارشناس شنوایی سنجی در منزل، حتما یک فرد آگاه از خوانواده کنار بیمار باشد تا شنوایی سنج بتواند شرح حال کاملی از بیمار داشته باشد.

3-متخصص با استفاده از ابزار اتوسکوپ خود، بصورت ایمن و بدون آسیب، به داخل گوش بیمار نگاه میکند تا میزان عفونت و تجمع جرم را بررسی کند. در صورت وجود جرم، متخصص اقدام به خارج کردن این جرم ها می کند.

4- بعد از تمیز کردن گوش از موم یا جرم، متخصص با قراردادن هدفون های مخصوصی کار تست شنوایی را شروع می کند. هر کدام از گوش ها جداگانه بررسی و تست می شود.

5- با گرفتن تست از گوش ها، نتیجه بررسی شنوایی گوش آماده می شود و متخصص شنوایی سنجی با نتیجه این تست میتواند به شما در مورد خرید سمعک و یا اگر کم شنوایی خفیفی بود راهکاری هایی برای حفظ سلامتی گوش ارائه بدهد.

شنوایی سنجی سالمندان در منزل

نوایی سنجی سالمندان

بسیاری از افراد با بالا رفتن سن دچار کاهش شنوایی یا به اصطلاح سنگینی گوش می شوند. در نتیجه برای درمان این مشکل یا تجویز سمعک باید به مراکز شنوایی سنجی مراجعه نمایند. اما تحمل شلوغی و انتظار در صف مراجعین شنوایی سنجی، برای بسیاری از سالمندان امری دشوار است. از این رو انجام تست شنوایی سنجی سالمندان در منزل و حتی قالب گیری گوش و تنظیم سمعک در منزل، خدمتی است که به صورت حرفه ای، برای رفاه حال سالمندان گرامی صورت می گیرد.

شنوایی سنجی کودکان در منزل

انجام تست شنوایی سنجی در کودکان، بخصوص نوزادان و کودکان نو پا که برای یادگیری زبان به قدرت شنیداری خود متکی هستند، امری ضروری است. پس در صورتی که پزشک فرزندتان انجام این تست را تجویز کردن، در اولی فرصت ممکن نتایج آزمایش را به او ارائه دهید. البته اجباری نیست که با وجود یک نوزاد یا کودک خردسال، شخصا به مراکز شنوایی سنجی مراجعه کنید. زیرا تجربه برخی مراجعین ثابت کرده که رفت و آمد، گرمی و سردی هوا و ترافیک ممکن است باعث خستگی و بدخلقی کودک شود و در نتیجه کودک در زمان انجام تست همکاری نکرده یا بازدهی کافی نداشته باشد.!

برای حل این مشکل می توانید از خدمات شنوایی سنجی کودکان در منزل استفاده کنید تا پزشک در ساعت مقرر به خانه شما مراجعه نموده و طی چند دقیقه، در محیطی عاری از استرس تست شنوایی سنجی را انجام دهد.

آیا مشکل شنوایی قابل درمان است ؟

در اکثر بیماران مبتلا به کم شنوایی، این مشکل دائمی است، اما اگر بیمار نتواند مشکل ضعف شنوایی خود را درمان کند اما اقداماتی است که به بیمار برای بهبود شنوایی کمک کننده است.در زیر 3 مورد از راهکارهای درمانی مشکل کم شنوایی را اشاره میکنیم.

1- تمیز کردن یا شستشوی گوش

: اگر مشکل کم شنوایی بیمار،وجود موم یا جرم در گوش باشد با تمیز کردن گوش ها ممکن است تا میزان زیادی مشکل کم شنوایی بیمار حل شود.شستشوی گوش کاملا تخصص است و باید حتما توسط متخصص گوش و حل و بینی و یا متخصصات شنوایی سنجی انجام بشود

2-تجویز سمعک

روش درمانی معروف کم شنوایی، استفاده از دستگاه سمعک است.شنوایی سنج نسبت به نتیجه تست شنوایی بیمار، بهترین سمعک را به بیمار و خانواده او معرفی خواهد کرد. برای خرید سمعک نیز میتوانید از خدمات تجویز سمعک در منزل هوم ویزیت استفاده کنید.

3- عمل جراحی برای کم شنوایی

جراحی های مختلفی برای مشکل شنوایی وجود دارد اما معروفترین جراحی، برای زمانی است که مایعی در پشت پرده گوش بیمار گیر کرده باشد. در این جراحی، پزشک مایع گیر کرده را با لوله های کوچک تخلیه می کند.با انجام جراحی، مشکلات پرده گوش نیز درمان می شود.

سوالات متداول شنوایی سنجی در منزل

با دو سمعک، فرد در شرایطی مثل محیط های پر سر و صدا شنوایی بهتری خواهد داشت و جهت یابی شما افزایش پیدا میکنه و همچنین سیگنال های گفتاری رو از دست نمیدن.

هزینه انجام تست شنوایی طبق تعرفه وزارت بهداشت و درمان می باشد.فقط در انجام شنوایی سنجی در منزل، هزینه ایاب و ذهاب اضافه می شود. برای مشاهده تعرفه همه خدمات پزشکی در منزل هوم ویزیت از قسمت بالایی سایت بر روی سفارش آنلاین کلیک کنید.

انتخاب سمعک بستگی به فاکتوری هایی مثل ویژگی مجرای گوش بیمار، شکل گوش خارجی و درجه شنوایی دارد.