کاردرمانی در منزل
کاردرمانی از زیرمجموعه خدمات توانبخشی است.کاردرمانی علمی از پزشکی است که برای درمان بیماران با مشکلات جسمی،ذهنی و اجتماعی است.هوم ویزیت برای آسودگی و رفاه بیماران امکان اعزام کاردرمانگر خانم و آقا به منزل را دارد.کاردرمانگرهای هوم ویزیت همگی دارای مجوز وزارت بهداشت و کارت نظام پزشکی هستند. بعد از ثبت سفارش تلفنی و یا آنلاین کاردرمانی در منزل،کارشناسان هوم ویزیت با شما تماس گرفته و با گرفتن شرح حال دقیق،کاردرمانگر مناسب را برای بیمار شما پیشنهاد خواهند داد.
02147629600 سفارش آنلایندر حال حاضر فقط در شهر تهران، خدمات کاردرمانی در منزل ارائه میشود.
-
کاردرمانگر الهه هداوند
شماره نظام پزشکی : ک-د-3310
-
کاردرمانگر فائزه کریمیان
شماره نظام پزشکی : 3096
-
کاردرمانگر نرگس شهرکی
شماره نظام پزشکی : ک-د-3385
-
کاردرمانگر زیبا تیموری
شماره نظام پزشکی : ک-د-۲۸۶۵
-
کاردرمانگر امیر سیدنقوی
شماره نظام پزشکی : ک-د-2040
-
کاردرمانگر رضا توکلی
شماره نظام پزشکی : ک-د-3474
-
کاردرمانگر فاطمه خلیلی
شماره نظام پزشکی : ک-د-2731
چرا کاردرمانی با هوم ویزیت؟
درمانگر های هوم ویزیت تجربه چند ساله برای ویزیت در منزل دارند. کارشناس فنی ما از بین ده ها کاردرمانگر بهترین متخصص را متناسب با وضعیت بیمار انتخاب می کند.
هزینه کاردرمانی در منزل هوم ویزیت برای تمامی مناطق تهران و شهرستان ها ثابت هست و فقط نسبت به نوع بیماری کمی اختلاف قیمت دارد. برای استعلام هزینه کاردرمانی با ما تماس بگیرید.
ما کیفیت کار و تخصص درمانگر ها را تضمین میکنیم برای این تضمین هم در صورت عدم رضایت، هزینه جلسه اول از شما دریافت نمی شود.
در چه مواردی نیاز به کاردرمانی داریم؟
کاردرمانی برای جهت تقویت عضلات، رفع کوتاهی های عضلانی، افزایش دامنه حرکتی مفاصل تا توانمندی بیمار ام اس از نظر حرکتی بیشتر شود.
کاردرمانی جسمی و ذهنی برای مشکلات شناختی، عدم تعادل، کندی حرکت و تمرینات هندتراپی برای لرزش دست بیماران پارکینسون
افزایش قدرت عضلانی برای بازگشت توان حرکتی بیمار سکته مغزی به وضعیت قبلی با حرکتی درمانی و کار بر روی اندام ظریف بیمار
کاردرمانی برای مستقل شدن بیمار، تقویت حافظه و شناختی، بازیابی قدرت عضلانی بیمار مبتلا به آلزایمر
افزایش مهارت های جسمی، حسی، شناختی، حرکتی و هماهنگی بین عضلات و تعادل بیمار فلج مغزی با کاردرمانی تخصصی
کاردرمانی برای کودکان 15 تا 20 ماهه که از نظر حرکتی از همسالان خد عقب هستن.کار بر روی سینه خیز رفتن، راه رفتن و هماهنگی حرکتی و عضلانی نوزاد و کودک
کاردرمانی دست برای بیماران با مشکلات شکستگی، تونل کارپال مج دست، تریگر فینگر برای بازگشت توان حرکتی و دامنه حرکتی دستان بیمار
کاردرمانی occupational therapy
کاردرمانی occupational therapy چیست ؟ کاردرمانی یکی از شاخه های علوم پزشکی و از اعضای تیم توانبخشی است. که در جهت مستقل شدن و بازتوانی بیمار مداخلات درمانی خود را برنامه ریزی میکند. متخصصان کاردرمانی با استفاده از فعالیت و تمرینات هدفمند، مشکلات ذهنی و جسمی بیماران را در جهت دستیابی به توانمندی های قبل از ابتلا به بیماری و حداکثر استقلال مدیریت و درمان میکنند. زمانی که شما سالم هستید انجام کارهای روزانه بسیار ساده است مانند پوشیدن لباس ، برداشتن ظرف ها، غذا خوردن، بیدار شدن.اما اگر دچار یک آسیب جدی شوید یا سکته مغزی داشته باشید و قسمتی از بدنتان آسیب دیده باشد نیاز به خدمات کاردرمانی دارید تا دوباره همه فعالیت هایی که قبلا انجام میدادید را بازیابی کنید.
کاردرمانی در منزل
انجام کاردرمانی در منزل بیمار دلایل زیادی میتواند داشته باشد.اما هدف اصلی این است که بیمار(کودکان و بزرگسالان) را در یک محیط حمایتی و شفابخش قرار دهیم.بعلت اینکه بیمار با خانه خود بیشتر آشنا است کاردرمانی در منزل انتخاب خوبی است و همین باعث میشود بیمار در طول درمان استرس کمتری را تجربه کند، و همچنین بهتر است بیمار کار روزانه خود را در خانه و وسیله های خود دوباره بازیابی کند، یکی دیگر از مزایای کاردرمانی در منزل این است که اعضای خانواده بیمار به راحتی در دسترس هستند و می توانند بیشتر درگیر بهبود بیمار خود شوند.
کاردرمانگران در چه مراکزی مشغول فعالیت هستند؟
- بیمارستانها: در بخشهای مختلف بیمارستانها مانند بخش توانبخشی، بخشهای مربوط به بیماریهای مزمن، بخش روانپزشکی و بخشهای مراقبت از واحدهای ICU و NICU.
- مراکز توانبخشی: در مراکز توانبخشی برای افراد مبتلا به اختلالات جسمی،ذهنی یا عصبی.
- مراکز مراقبت از سالمندان: برای افراد سالمند با نیازهایی مانند توانبخشی، مدیریت درد و مشکلات حرکتی.
- مراکز بهبود کیفیت زندگی: برای افرادی که نیاز به کمک در انجام فعالیتهای روزمره دارند مانند تمرینات حرکتی و آموزش استفاده از وسایل کمکی.
- مراکز بهداشت روانی: در تیمهای درمانی برای افراد دارای اختلالات روانی و عصبی.
کاردرمانی کودکان
کاردرمانی کودکان سی پی یا فلج مغزی می تواند به نیازهای مختلف این بیماران کمک کند تا مهارت های جسمی، حسی، شناختی و حرکتی خود را ارتقاء دهد و احساس موفقیت و اعتماد بنفس داشته باشند.کار اصلی کودک بازی کردن و یادگیری است و درمانگر باید مهارت های کودکان را برای بازی ، عملکرد خوب در مدرسه و فعالیت های روزانه ارزیابی و افزایش دهد.کودکان ممکن است به دلایل زیادی مثل فلج مغزی(cp) ،آسیب های بعد از زایمان،اوتیسم و ... نیاز به کاردرمانی داشته باشند.انجام کاردرمانی کودکان در منزل بعلت اینکه خصوصی و در فضای امن کودک انجام می شود به سیر درمان کودک سرعت میبخشد.
در جلسات کاردرمانی کودکان چه مواردی مهم است ؟
- برای کاردرمانی کودکان سعی کنید کودک به مقدار کافی خوابیده باشد.
- حتما فاصله غذاخوردن و شیر خوردن فرزندتان را با کاردرمانگر هماهنگ کنید.
- وسایل تیز و خطرناک و پرسروصدا را از دسترس خارج کنید.
- دمای محیط را تنظیم کنید،تمرین های درمانی معمولا باعث بالا رفتن دما و ضربان قلب کودک می شوند.
- نور محل انجام کاردرمانی مناسب باشد.
طبق گزارش انجمن بهداشت حرفه ای آمریکا علاوه بر مهم بودن رفع مشکلات فیزیکی ،درمانگران در کاردرمانی باید به عوامل روانشناختی و اجتماعی هم اهمیت بیشتری دهند که همین می تواند بر عملکرد فیزیکی کودکان نیز تاثیر بگذارد.
کاردرمانی در منزل سکته مغزی
سکته مغزی یکی از بیماری های شایع میان افرادی با سن بالای 40 سال در ایران است.این بیماری در پی پارگی یا بسته شدن عروق مغزی که موجب قطع خون رسانی به قسمتی از مغز می شود، رخ می دهد. در این شرایط ممکن است سکته باعث فوت شخص شده یا بسته به میزان آسیب مغزی، مشکلات جسمی اعم از بی حسی اندام ها، فلجی دست ها و پاها، اختلالات حافظه و... شود. اما خوشبختانه مغز انسان بسیار قدرتمند است و با کاردرمانی در منزل برای بیمار سکته مغزی می توان صدمات ناشی از بیماری را تاحد زیادی جبران نمود و در بسیاری از موارد صدمات را به طور کامل از بین برد.
کاردرمانی که در راستای تمرین درمانی و توانبخشی صورت می گیرد، مجددا توانایی نشستن، ایستادن،استفاده موثر از دست و حتی راه رفتن را به بیمار باز می گرداند. البته به شرط آنکه بیمار با روحیه مناسب و انگیزه کافی تمرینات را با دقت انجام دهد و خستگی و دردهای عضلانی را تحمل نماید. فیزیوتراپ یا کاردرمانگر در جلسات درمانی روی اندام های مختلف بیمار متمرکز می شود و با تکنیک های درمانی نظیرحرکت دادن، کشش و ماساژ عضلات، اندام ها را به حرکت وادار می کند. احتمال دارد بیمار در حین کاردرمانی مقدار بسیار اندکی درد یا حس کشیدگی در عضلات خود احساس کند که امری طبیعی است. اما در صورتی که درد غیر عادی یا بیش از توان تحمل او است، باید درمانگر و پزشک را در جریان قرار دهد تا علت درد بررسی شود.
افراد با شرایط زیر به کاردرمانی نیاز دارند :
- اختلالات پردازش حسی
- آسیب های مغز یا نخاع
- مشکلات یادگیری
- اختلالات رشدی
- آرتروز
- اختلالات در سلامت روان یا مشکلات رفتاری
- • آسیب های ارتوپدی نظیر شکستگی استخوان، جراحی تاندونی و...
- تاخیر در رشد جسمی یا ذهنی
- شرایط بد پس از جراحی
- سرطان
- آسیب های شدید دست
- فلج مغزی و سایر بیماری های مزمن
توانبخشی سالمندان با کاردرمانی
توانبخشی یکی از شاخههای علوم پزشکی است و در اصطلاح انگلیسی به آن Rehabilitation نیز گفته میشود. در این علم، به فرد کمک میشود تا پس از ابتلا به مشکلاتی نظیر سکته مغزی، ضایعات نخاعی، جراحیهای ارتوپدی، ضربه مغزی، سوختگی، مشکلات تعادل و غیره، تا حد امکان بر مشکل غلبه کرده و مانند قبل استقلال عملکردی خود را بازیابد.
بر خلاف علم پزشکی، در توانبخشی دارویی تجویز نمیشود و روند بهبود فرد تدریجی است. کاردرمانی نیز یکی از زیرشاخه های علم توانبخشی است. توانبخشی سالمندان با کاردرمانی میتواند به رفع و تعدیل آسیب های جسمی ،ذهنی و روانی سالمند کمک کند.در شرایطی انجام فیزیوتراپی در منزل میتواند در کنار کاردرمانی برای سرعت در بهبودی بیماری تاثیرگذار باشد.
اهداف توانبخشی
پیشگیری از معلولیت، جلوگیری از پیشرفت آن، با کمک رسانه و دولت افزایش سطح دانش عمومی نسبت به توانخواهان و جلب نظر آنها برای رفع نیازهایشان، تطابق زندگی فرد توانخواه با جامعه و رفع توانایی ایشان و ارائه تسهیلات تخصصی به بیماران و توانخواهان که یکی از مصادیق آن، حضور در منزل فرد، برای خدمت رسانی بهتر، سریعتر و با کیفیت بالاتر است که سایت هوم ویزیت تمرکز خود را برای ارائه بهترین خدمات ممکن در این زمینه و ارتباط بیمار با کلینیکهای نزدیک و متخصصان دنبال میکند.
درمان بیماران مبتلا به فلج مغزی با استفاده از کاردرمانی
بیماری فلج مغزی ، فرد را از انجام حرکت های ضروری مانند نشست و برخاست و راه رفتن باز می دارد و این بدان معناست که زندگی روزانه فرد مختل می شود. اما نمی شود دست روی دست گذاشت و به هر حال با انجام روش های درمانی عملی باید فرد را به زندگی روزانه برگرداند. یکی از بهترین روش ها برای تقویت عضلات فرد استفاده از درمان های متخصصین کاردرمانی است.
کاردرمانی بخش جدایی ناپذیر از برنامه درمانی کلی بیمار فلج مغزی است. هدف از مداخلات کاردرمانی، ارتقا توانایی فرد در انجام فعالیت های روزانه به شکلی است که باعث افزایش کیفیت زندگی آن ها شود. در طول فرآیند کاردرمانی یک درمانگر آموزش دیده فرد را برای پذیرش، سازگاری، جبران و بهره وری از حداکثر عمکرد راهنمایی می کند. اما آن ها دقیقا در این چرخه چه نقشی دارند؟ آنها توانایی ها و محدودیت های عملکرد بدنی ، سطح عملکرد شناختی (یعنی مهارت های استدلال و پردازش) ، نیازها و خواسته های عاطفی و توانایی و تمایل به سازگاری و جبران فرد را در نظر می گیرند و به آن ها کمک می کنند تا در انجام کارهای روزانه در منزل، مدرسه، محیط کار و اجتماع توانمند شوند. در کنار تمام اینها نمی توان از نقش سیستم پشتیبانی و محیط خانه برای شتابدهی به فرآیند کاردرمانی غافل شد.
کاردرمانی کودک مبتلا به فلج مغزی
همانند فیزیوتراپی و گفتاردرمانی ،برنامه درمانی در کاردرمانی برای هر کودک مبتلا به فلج مغزی متفاوت است. برنامه کاردرمانی هر کودک کاملاً فردی و متناسب با تواناییهای جسمی ، فکری و اجتماعی، عاطفی آنهاست. در اولین جلسه کاردرمانی فرزند شما، متخصص کاردرمانی ارزیابی کاملی را انجام می دهد. این ارزیابی ابعاد رشد حرکتی، ادارکی، شناختی و تطابقی کودک شما را در بر میگیرد. در ادامه به چند مورد از تقویت مهارت های کودک مبتلا به فلج مغزی با استفاده از روش کاردرمانی کودک در منزل اشاره می کنیم:
- برقراری تعادل : از طریق بازی به کودک یاد می دهند تا تعادل را در دو طرف بدن به طور همزمان برقرار کند
- افزایش قدرت و ثبات بدنی: : به طور مثال تقویت و تسهیل عضلات شانه و مچ دست از طریق تمرین درمانی
- تقویت ادراک بصری : این فعالیت ها توانایی درک ،ارزیابی و تفسیر آنچه را که مشاهده می شود ، بهبود می بخشد. فعالیت ها شامل معماهای الفبایی ، بازی با اشکال مختلف است.
- خود مراقبتی : توانایی انجام فعالیت های زندگی روزمره را بهبود می بخشد و کودک را برای استقلال بیشتر در خانه، مدرسه و اجتماع برای انجام فعالیت ها مانند خواندن و نوشتن، تعامل، بازی کردن و ...آماده می کند.
اهداف کاردرمانی در بیماران فلج مغزی(cp)
استقلال در انجام کارها یکی از بحرانی ترین چالش های بیماران مبتلا به سی پی و خانواده آنها است. از همین رو حضور متخصصان کاردرمانی در منزل کمک می کند تا بیماران به شیوه ای علمی، در مدت زمان معین و با انجام تمرینات و وظایف مشخص استقلال خود را در انجام کارهای روزانه به دست بیاورند و بار استرس روانی را از دوش اعضای خانواده خود بردارند. متخصصان کاردرمانی متبحر و مجرب با تنظیم یک برنامه کلی کاردرمانی مشتمل بر وظایف مختلف که هر کدام اهداف خاصی را دنبال می کنند، سعی می کنند بیمار، توانمندی و استقلال لازم را به دست بیاورد. از جمله:
- افزایش شانس آن ها برای استقلال و خودآگاهی از طریق کمک در راه رفتن و حرکت کردن
- بهبود توانایی یادگیری آنان مانند خواندن و نوشتن
- کمک برای انجام کارهای روتین زندگی مانند خوردن و نوشیدن ، حمام رفتن، لباس پوشیدن
- • بهبود کیفیت زندگی بیمار مبتلا به فلج مغزی
- تعامل با همسالان، مراقبان و والدین
هندتراپی یا کاردرمانی دست
هندتراپی یا کاردرمانی دست، یک روش درمانی است که برای بازگشت عملکرد و قابلیت استفاده از انگشتان، دستها، مچ دست و اندامهای فوقانی پس از آسیب یا به دلیل بیماریهای مزمن به کار میرود. کاردرمانی دست به طور کلی به درمانهایی اطلاق میشود که هدف آن بهبود وظایف روزمره است که ممکن است با دستهای خود در منزل یا محل کار انجام دهید.
پس از آسیب فیزیکی یا بیماریهایی مانند سندرم تونل کارپال یا آرتریت مرتبط با سن، این نوع درمان میتواند بسیار مفید باشد. اگر با مشکلاتی مرتبط با دست مواجه هستید، توصیه میشود با کاردرمانگران متخصص تماس بگیرید و جلسه ارزیابی داشته باشید. اما به یاد داشته باشید که همه کاردرمانگران دارای تخصص در درمان دست نیستند؛ بنابراین انتخاب کاردرمانگر مناسب با توجه به مهارت و تجربه آنان بسیار مهم است.
نقش کاردرمانی در توانبخشی بیماران مولتیپل اسکلروزیس ( ام اس)
افراد مبتلا به ام اس با چالش های متعددی روبه رو هستند که در کارهای روزانه و روتین زندگی تاثیر منفی می گذارد. اغلب محدودیتها توانایی رسیدگی به نیازهای اساسی در خانه، محل کار و درون جامعه را مختل میکند. کارهای ساده روزمره می تواند به ناامیدی روزانه بیمار ام اس تبدیل شود. یکی از بهترین رویکردها برای کمک به کاهش این چالش ها و به حداقل رساندن ناامیدی از طریق مداخله کاردرمانی (OT) است.
برای درمان و کنترل بیماری ام اس، کاردرمانی یکی از درمان های توانبخشی جداییناپذیر است. که با بیماران و خانوادههایشان برای توسعه و اجرای راهحلهای عملی برای چالشهای زندگی روزمره بیماران اماس کار میکنند. OT ما با شما و خانوادهتان کار میکند تا راهحلهای عملی برای مشکلات و ناامیدیهای واقعیتان را که در زندگی روزمره با اماس در خانه، محل کار، و در هر کجا تجربه میکنید، اجرا کنند.
هزینه کاردرمانی در در منزل
هزینه کاردرمانی در منزل تهران به نوع بیماری و مدت زمان مورد نیاز هر جلسه بستگی دارد. ما همواره سعی کرده ایم در عین حفظ کیفیت با هزینه معقول، خدمات کاردرمانی در منزل شما ارائه دهیم تا تمامی بیماران با هر توان مالی بتوانند از این خدمات بهره ببرند. یکی از ویژگی های هوم ویزیت ثابت بودن تعرفه کاردرمانی در منزل در تمامی نقاط شمال تهران، غرب تهران ، شرق تهران و جنوب تهران است.برای استعلام هزینه کاردرمانی با شماره های زیر تماس بگیرید.
سوالات متداول کاردرمانی
کاردرمانگرها متخصصینی در حیطه توانبخشی، درمان و پیشگیری از بیماریهای مختلف هستند. کاردرمانگر، افراد در تمامی سن ها را تحت درمان قرار می دهند و از طیف گسترده ای از روشها برای معالجه استفاده میکند. حیطه های درمانی این متخصصان شامل انواع مشکلات جسمی،ذهنی و روان می باشد.
مجموعه ای از فعالیتها که موجب بهتر شدن مهارتها و توانایی های حرکتی، عضلانی و یا تقویت مهارتهای ذهنی کودک می شود را ارائه میدهد. هدف ازکاردرمانی جلوگیری از پیشرفت بیماری کودک، به دست آوردن مراحل رشدی جسمی و ذهنی و بازگرداندن تواناییهای از دست رفته اوست تا بیمار به زندگی و سطح فعالیت قبلی برگردد.
کاردرمانگر ها ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی و درمانی هستند که قادر به تشخیص وضعیت شما هستند. بهتر است برای ارزیابی و معالجه شما توسط کاردرمانگر ارجاع از طرف پزشک داشته باشید. همچنین ارجاع پزشک میتواند اطلاعات تخصصی کاملی در اختیار کادرمانگر شما قرار دهد.
برای تشخیص بالینی و تعیین نوع روش درمانی، ارزیابی کامل لازم است. پروسه ارزیابی مخصوصا در حیطه بیماری های کودکان ممکن است گاهی زمانبر باشد اما باعث انتخاب روش مناسبتر برای درمان و افزایش تاثیرگذاری روش انتخابی میشود.
کاردرمانی باید بدون آسیب و کاملاً بی خطر باشد. اما ممکن است که بعد از جلسه درمانی دچار گرفتگی و درد عضلانی شوید. کشش و کار کردن روی بافتهای عمیق اغلب باعث درد موقتی خواهد شد. هرگونه درد را به کاردرمانگر گزارش دهید تا از عادی بودن آن اطمینان حاصل کنید.
بر اساس صلاحدید درمانگرتان عمل کنید. در اکثر موراد حضور شما همراه با کودک در جلسه درمانی میتواند مفید باشید. ترجیحا از حضور افراد دیگر و شلوغ شدن محیط که موجب حواسپرتی کودک میشود خودداری کنید.
پروسه توانبخشی معمولا زمانبر می باشد اما میزان آن به سطح وگستردگی آسیب بیمار و همچنین میزان فعالیت و پیشرفتی که از فرد یا کودک انتظار میرود، بستگی دارد. صبوربودن یکی از فاکتور های اصلی در درمان بخصوص در حیطه کودکان میباشد.
چه برای افراد بزرگسال و چه کودکان هرگز تمرینات را بدون اجازه درمانگر و خودسرانه انجام ندهید. کاردرمانگران یک سری تمرینات مخصوص به شما آموزش میدهند که زیرنظر خودشان و بعد از یادگیری کامل قادر به انجام آنها خواهید بود.
معمولا بعد از زایمان یک سری تستهای غربالگری اولیه برای تشخیص سلامت کودک در ابعاد مختلف گرفته می شود، هرگونه مشکلی در این تستها به پزشک متخصص کودکان گزارش شده و پزشک در صورت صلاحدید و آسیب به بخش های رشدی مختلف، نوزاد را به بخش کاردرمانی ارجاع می دهند.
از بیمهگذار خود در مورد موارد تحت پوشش پیگیر شوید. تیم ما در پایان جلسات گواهی بیمه با مهر کلینیک در اختیارتان قرار می دهد و شما با این گواهی می توانید از بیمه هایی که این خدمات را تحت پوشش دارند قسمتی از هزینه را دریافت کنید.