امروزه منبع تغذیه سمعک ها بر دو نوع است:

باتری های یکبار مصرف و باتری های قابل شارژ.

تحقیقات آماری نشان می دهند که بیشتر سمعک ها با باتری های یکبار مصرف فروش بیشتری دارند در حالی که شرکت های سازنده سمعک بیشتر سمعک های شارژی نسبت به سمعک هایی با باتری های یکبار مصرف به بازار عرضه می کنند. از آنجایی که آمریکایی ها سالانه نزدیک به 180 تن باتری خریداری می کنند ، این حس در ما به وجود می آید که لازم است در سریع ترین زمان ممکن از سمعک با باتری های قابل شارژ استفاده کنیم.

سمعک قابل شارژ چیست؟

سمعک های قابل شارژ در مقایسه با سمعک ها با باتری های یکبار مصرف ، دارای باتری هایی هستند که نیازی نیست پس از اتمام باتری، آن را دور بیندازید. به جای اینکه خود باتری ها را جدا کنید ، هر شب سمعک های خود را روی یک دستگاه شارژر متصل می کنید ، دقیقا مثل شارژ کردن تلفن های همراه. استفاده از سمعک های شارژی پیچیدگی های خاص خود و مراقبت های مورد نیاز خود را دارا است. به عنوان مثال نمی توان از هر شارژری و هر ولتاژ برقی برای شارژ باتری سمعک استفاده کرد و...

بهترین روش برای داشتن مناسب ترین نوع سمعک های شارژی برای شما ملاقات با کارشناس شنوایی سنجی است. متخصص شنوایی سنجی با توجه به نوع و الگوی کم شنوایی شما و دیگر فاکتور های زندگی شخصی شما از قبیل شغل و... مناسب ترین سمعک شارژی را برای شما تجویز و تنظیم می کند.

اگر تصمیم دارید که حتما از سمعک های قابل شارژ استفاده کنید، لازم است بدانید که بهترین و مناسب ترین نوع سمعک برای شما چیست؟ با خواندن ادامه این مطلب اطلاعات مورد نیاز خود را بدست خواهید آورد.

مزایای  سمعک  قابل شارژ

مزایای استفاده از سمعک های قابل شارژ

ماندگاری شارژ طولانی و عمر زیاد

نسل های فعلی سمعک ها با باتری های قابل شارژ از باتری های لیتیوم یونی استفاده می کنند ، که می توانند تا 30 ساعت شارژ نگه دارند و تقریبا تا 5 سال نیازی به تعمیر و بررسی مجدد سمعک خود نخواهید داشت.

نسل های جدید سمعک های قابل شارژ کیفیت خیلی خوبی دارند در صورتی که نسل های قبلی از باتری های نیکل فلز هیدرید استفاده می کردند که عمر این باتری ها و سمعک تا حدود یک سال می رسید. باتری های فلزی نقره روی، اولین باتری هایی که سمعک ها را تغذیه می کردند فقط شش ماه دوام آوردند .

لازم به یاد آوری است که سمعک با باتری یکبار مصرف بسته به مدل سمعک هر چند روز نیاز به استفاده از باتری جدید دارند.

برای کودکان ایمن تر است!

در صورت بلعیدن تصادفی این باتری ها توسط حیوانات خانگی یا بچه ها ، باتری های یکبار مصرف بسیار خطرناک هستند اما باتری های قابل شارژ این خطرات را ندارند.

مدیریت راحت تر

افرادی که در انجام کار ظریف مشکل دارند یا افرادی که بنا به مشکلاتی، تعویض مداوم باتری سمعک برای آن ها سخت است یا کسانی که نمی خواهند نگران خرید و تعویض مداوم باتری باشند ، استفاده از سمعک ها با باتری های قابل شارژ یک راه حل فوق العاده برای آن ها است.

بسیار دیده شده است که افراد به دلیل داشتن مشکلاتی مثل لرزش دست، آرتروز انگشتان دست و یا مشکلات بینایی، قادر به تعویض باتری سمعک خود نبودند و به همین دلیل از سمعک استفاده نمی کردند. عرضه سمعک های قابل شارژ دوباره حس شنوایی را به این افراد برگردانده است.

تا اینجای مطلب در مورد مزایا و نقاط قوت سمعک های قابل شارژ صحبت کردیم اما لازم است به معایب این نوع سمعک ها نیز اشاره شود.

سمعک های قابل شارژ

معایب قوت سمعک های قابل شارژ

همانطور که پیش تر گفته شد برای استفاده از سمعک باید با شنوایی شناس خود صحبت کنید تا شنوایی شناس مناسب ترین سمعک برای شما را تجویز کند و همانطور که از این جمله بر می آید ممکن است سمعک های شارژی برای شما مناسب نباشند و در ادامه اشاره کوچکی به دلایل آن می شود. در نگاه اول بسیار ساده و راحت به نظر می آید که قطعا استفاده از سمعک هایی با باتری های قابل شارژ بهترین انتخاب است اما چیزی که به آن توجه نمی شود این است که اگر در خانواده شلوغی زندگی می کنید همواره این احتمال وجود دارد که یک نفر باعث قطع ارتباط شارژر و سمعک و آسیب به شارژر یا سمعک شما شود. علاوه بر این سمعک های قابل شارژ ممکن است نتوانند حداکثر بلندی مورد نیاز شما برای شنیدن را فراهم کنند (قدرت سمعک های شارژی محدود است و برای تمامی کم شنوایی ها قابل استفاده نیست) .

علاوه بر این ممکن است شما فردی باشید که در زندگی خود نیاز به سرعت در انجام کار ها و برنامه های روزانه شلوغی داشته باشید و وقت کافی برای منتظر ماندن تا کامل شارژ شدن باتری سمعک نداشته باشید و ترجیح بدهید تا باتری سمعک خود را تعویض کنید تا این که سمعک خود را به شارژ بزنید.

عدم دسترسی به باتری توسط مصرف کننده

در بعضی از انواع سمعک های شارژی، باتری در داخل سمعک قرار دارد و دسترسی برای برداشتن و گذاشتن آن وجود ندارد لذا ممکن است شما در ساعاتی از روز منتظر شارژ شدن سمعک خود باشید و قابلیت استفاده از سمعک خود را نخواهید داشت.

وابستگی به شارژر در سمعک های شارژی

یکی دیگر از معایب سمعک های قابل شارژ که البته عیب بزرگی نیست، همین وابسته بودن به شارژر خود است. به عنوان مثال اگر شما فراموش کنید سمعک خود را به شارژ بزنید، یا به اشتباه فکر کنید سمعک تان کاملا شارژ شده در صورتی که اینطور نیست و یا اگر شارژر سمعک خود را فراموش یا گم کنید، قابلیت استفاده از سمعک خود را برای ساعاتی از دست می دهید.

گزینه های کمتری برای انتخاب

بیشتر انواع سمعک های قابل شارژ از نوع پشت گوشیی و ریک هستند. اگر شما جزو دسته افرادی هستید که ترجیح می دهید از انواع داخل گوشی سمعک ها استفاده کیند احتمالا انتخاب های کم تری از سمعک های شارژی خواهید داشت.

مطالعات آماری نشان داده اند که امروز و در طی سال های گذشته محبوبیت سمعک های قابل شارژ بالا رفته و بیماران بسیار بیشتر نسبت به گذشته مشتاق هستند تا از سمعک های قابل شارژ استفاده کنند. بنا به گفته بیشتر متخصصان شنوایی دلیل این اشتیاق و افزایش تقاضا برای سمعک های قابل شارژ، راحتی، کیفیت بالا صدا ها، قابل شارژ بودن و عدم نیاز به تعویض باتری، موثر و کافی بودن در بلند کردن صداها و... است.

اگر فکر می کنید که نیاز به سمعک های قابل شارژ دارید و یا سمعک های قابل شارژ نسبت به سمعک ها با باتری های یک بار مصرف نیاز شما را بیشتر برآورده می کنند با ما تماس بگیرید.

درباره هوم ویزیت

هوم ویزیت یک استارت آپ فعال در زمینه خدمات پزشکی و مراقبتی در منزل است که به صورت پلتفرمی کار می کند که بیماران را به پزشکان ،پرستاران و فیزیوتراپ ها وصل می کند.هوم ویزیت با همراهی تیمی مجرب و کاربلد، پزشک و فیزیوتراپ و یا متخصص مناسب با وضعیت بیمار را به منزل شما اعزام میکند.

برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید. 02147629600